<strong id="wpfip"></strong>
<nobr id="wpfip"></nobr>
    <rt id="wpfip"></rt>
    <cite id="wpfip"><li id="wpfip"></li></cite>
  1. <tt id="wpfip"></tt>
    <source id="wpfip"><tbody id="wpfip"><sup id="wpfip"></sup></tbody></source>

      <dl id="wpfip"><meter id="wpfip"></meter></dl>
      <em id="wpfip"></em>

        Hi,欢迎来到学赛网

        网站首页 自学考试 成人高考 远程教育 问答

        远程教育

        2019年4月网络教育统考大学英语(B)考试资料及答案

        责任编辑:贺园园 发布日期:2019年03月19日

        摘要:2019年上半年网络教育统考就快要开考了,那么你有把握通过大学英语(B)的考?#26376;穡?#26080;论有没有,小编建议大家还是要多做题练习,本文提供2019年4月网络教育统考大学英语(B)考试资料及答案供学习。

        2019年上半年网络教育统考就快要开考了,那么你有把握通过大学英语(B)的考?#26376;穡?#26080;论有没有,小编建议大家还是要多做题练习,本文提供2019年4月网络教育统考大学英语(B)考试资料及答案供学习。

        一、交际英语

        1.- Shall we have another cup of tea?

        - _________

        A.Do you like tea?

        B.Why not?

        C.Good tea.

        D.I'm thirsty.

        答案:B

        2.- Come and see me if you have time.

        - _________

        A.I can't.

        B.I'll think it over.

        C.Thank you.

        D.I will.

        答案:D

        3.- Would you like to see the film with me tonight?

        - ______.

        A.Not at all

        B.No, I don't

        C.Yes, I'd love to

        D.That's right

        答案:C

        4.- What day is today?

        - _________

        A.It's March 6.

        B.It's a fine day today.

        C.It's March.

        D.It's Monday.

        答案:D

        5.- What's the matter, John?

        - _________

        A.I failed my French test.

        B.It doesn't matter.

        C.Nothing's wrong with him.

        D.I don't think I can.

        答案:A

        二、阅读理解

        The total area of land on earth is about 149 million square kilometers, or about 29 percent of the total area of the earth.

        The average height of the land is about 750 metres above the sea level. The Eurasian(欧亚大陆的)land mass is the largest with an area of 54,527,600 square kilometers. The smallest continent is the Australian mainland, with an area of about 7,614,600 square kilometers, which together with Tasmania, New Zealand, New Guinea and the Pacific Islands, is described as Oceania.The total area of Oceania is about 8,935,500 square kilometres, including West Iran which is political in Asia.

        The world's largest peninsula(半岛) is Arabia, with an area of about 3,327,500 square kilometres. The largest island in the world is Greenland, with an area of about 2,175,600 square kilometres.

        The largest island surrounded by fresh water is the Ilha de Marajo (4,022 square kilometres) in the mouth of the Amazon River, Brazil. The largest island in a lake is Manitoulin Island (2,766 square kilometres) in the Canadian section of Lake Huron. This island itself has on it a lake of 106 square kilometres called Manitou Lake, in which there are several islands.

        6.The total area of the world is about 211 million square kilometers.

        A.T

        B.F

        答案:B

        7.The area of Tasmania, New Zealand, New Guinea and the Pacific Islands adds up to about 1,320,900 square kilometres.

        A.T

        B.F

        答案:A

        8.Oceania is made up of Australia, New Guinea and the Pacific Islands.

        A.T

        B.F

        答案:B

        9.As mentioned in the passage there are several islands in Manitou Lake.

        A.T

        B.F

        答案:A

        10.The largest island surrounded by fresh water is in a river.

        A.T

        B.F

        答案:A

        One day a bookseller(书商)let a big box of books fall on his foot. "Go to see the doctor," said his wife. "No, "he said. "I'll wait until the doctor comes into the shop next time. Then I'll ask him about my foot. If I go to see him, I'll have to pay him."

        On the next day the doctor came into the shop for some books. When the bookseller was getting them ready, he told the doctor about his bad foot. The doctor looked at it.

        "You must put that foot in hot water every night. Then you must put something on it," said the doctor.

        He took out a piece of paper and wrote on it. "Buy this and put it on the foot before you go to bed every night," he said.

        "Thank you," said the bookseller. "And now, sir, here are your books."

        "How much?" said the doctor.

        "Two pounds."

        "Good," said the doctor. "I shall not have to pay you anything."

        "Why?" asked the bookseller.

        "I told you about your foot. I want two pounds for that. If people come to my house, I ask them to pay one pound for a small thing like that. But when I go to their houses, I want two pounds. And I came here, didn't I?"

        11.What happened to the bookseller one day?

        A.He lost a box of books.

        B.His foot was wounded by a box of books.

        C.He lent the doctor a box of books.

        D.He sold out all his books.

        答案:B

        12.The bookseller's wife asked him ______.

        A.to go out for some medicine

        B.to send somebody for a doctor

        C.to go to see the doctor

        D.to wait for the doctor to come

        答案:C

        13.The bookseller didn't take his wife's advice because ______.

        A.he was afraid of the doctor

        B.he didn't like to take medicine

        C.he couldn't walk by himself

        D.he didn't want to pay the doctor

        答案:D

        14.The doctor paid ______ for the books.

        A.one pound

        B.two pounds

        C.nothing

        D.something

        答案:C

        15.The bookseller paid ______ money for seeing the doctor in the end.

        A.more

        B.less

        C.the same amount of

        D.no

        答案:A



        三、词汇与语法

        16.If you _____your work, you can go there first.

        A.will finish

        B.finished

        C.finishing

        D.have finished

        答案:D

        17.Unfortunately, his father ________ in the traffic accident yesterday.

        A.dead

        B.was killed

        C.killed

        D.was dead

        答案:B

        18.I gave Grace a present but she gave me nothing ________.

        A.in return

        B.in turn

        C.in advance

        D.in short

        答案:A

        19.The manager will not _________ us to use his car.

        A.have

        B.let

        C.agree

        D.allow

        答案:D

        20.Tom ________ more than twenty pounds on the novel.

        A.spent

        B.paid

        C.cost

        D.took

        答案:A

        四、完型填空

        Do you often visit museums? Museums are often full ___21___ interesting and beautiful things, but in most museums you can only ___22___ the thing there. You can't touch them. This is not very interesting for most of us. People want to touch things. They want to use them and play with them. That is ___23___ we learn about things. If we are interested in something, we learn about it more easily. If we are bored we do not learn very much. But some museums are different. For example, at the Boston Children's Museum, young people can use computers and other modern machines. They can ___24___ make movies and play games there. In this kind of museums children are not bored. They can ___25___ a lot from the museum.

        21.

        A.how

        B.also

        C.of

        D.learn

        E.look at

        答案:C

        22.

        A.how

        B.also

        C.of

        D.learn

        E.look at

        答案:E

        23.

        A.how

        B.also

        C.of

        D.learn

        E.look at

        答案:A

        24.

        A.how

        B.also

        C.of

        D.learn

        E.look at

        答案:B

        25.

        A.how

        B.also

        C.of

        D.learn

        E.look at

        答案:D

        五、英译汉

        26.What would you like to drink, mineral water or tea?

        答案:你喜欢喝点什么,矿泉水还是茶水?

        27.I've got used to the weather in Shanghai.

        答案:我已经适应了上海的这种天气。

        28.He had a traffic accident last week.

        答案:他上星期出了一起交通事故。

        29.Many schools will open for lessons at the beginning of September.

        答案?#27721;?#22810;学校九月初开学。

        30.She likes to help any one who is in difficulty.

        答案:她乐意帮助任何一个有困难的人。

        31.The students are encouraged to do more listening, reading and writing by their teacher.

        答案:老师鼓励学生多听、多读、多写。

        六、写作

        32.Instructions:根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

        My Favorite Course

        1.我最喜欢的课程;

        2.喜欢的原因。

        答案:无

        本文内容由网友发布,仅代表网友个人经验或观点,不代表本网站立场和观点。如果本?#37027;?#29359;了您的知识产权,请与我们取得联系,我们会及时修改或删除。 本文地址:http://www.lqr.tw/yuanch/20860.html

        更多精彩内容,请关注学赛网官方微信(打开微信搜索 “xuesaizikao”)或扫描下方二维码↓↓↓
        关注学赛

        关于学赛 免责声明 网站地图 商务合作 联系我们

         学赛网  版权所有  ?2001-2019  湘ICP备10203241号-5  湘公网安备 43019002000673号  营业执照

        盛世皇朝平台登陆

        <strong id="wpfip"></strong>
        <nobr id="wpfip"></nobr>
          <rt id="wpfip"></rt>
          <cite id="wpfip"><li id="wpfip"></li></cite>
        1. <tt id="wpfip"></tt>
          <source id="wpfip"><tbody id="wpfip"><sup id="wpfip"></sup></tbody></source>

            <dl id="wpfip"><meter id="wpfip"></meter></dl>
            <em id="wpfip"></em>

              <strong id="wpfip"></strong>
              <nobr id="wpfip"></nobr>
                <rt id="wpfip"></rt>
                <cite id="wpfip"><li id="wpfip"></li></cite>
              1. <tt id="wpfip"></tt>
                <source id="wpfip"><tbody id="wpfip"><sup id="wpfip"></sup></tbody></source>

                  <dl id="wpfip"><meter id="wpfip"></meter></dl>
                  <em id="wpfip"></em>